image

image

OVER ONDERNEMERSITE.NL

Ondernemersite.nl is ontstaan uit frustratie over de chaos op het world wide web en de beperking van zoekmachines zoals Google. Er wordt vaak gezegt, zoek het "even" op internet. Misschien weet u al uit de praktijk dat dit een tijdrovende en frustrerende zaak is. Allemaal sites doorploeteren met niet relevante informatie. Sites die slecht werken of met verouderde informatie zij uitgerust, helpen niet echt mee. Zoekmachines en startpagina's proberen enigzins orde in de chaos te brengen. Het is alleen de vraag of de door u gezochte informatie op een van de vele startpagina's of op de eerste drie pagina's van de de zoekmachine naar voren komt. Wij helpen u bij deze vervelende en tijdrovende zoektocht. Ondernemersite.nl gaat voor u, geheel gratis, het web afzoeken naar de door u gevraagde informatie. Zoekt u een boekhoudpakket, een eigen website of een voorbeeld contract? Veel zaken zijn geheel gratis van het internet te halen. Laat u verrassen en stel uw vraag.

GEEN RECLAME

Om onze onafhankelijkheid en objectiviteit te garanderen werken wij zonder gebruik te maken van reclame of provisie. Stel u zoekt een goedkope koerier bij u in de buurt. Veel sites zullen u een overzicht geven van de koeriers die op de betreffende site adverteren. Wij geven u een compleet overzicht met de goedkoopste koerier bovenaan.

GEHEEL GRATIS

U vraagt zich waarschijnlijk af waarom wij onze dienst geheel gratis aanbieden. Ondernemersite.nl is verbonden aan een adviesburo voor het mkb. Alle informatie wordt gebruikt om een zo uitgebreid mogelijke database te creeren met enkel relevante informatie voor ondernemers uit het mkb. Dus door uw vraag, verkrijgen wij meer kennis. Dit noemt men ook wel een win-win situatie.

Stel uw vraag